ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Η εταιρεία ΧΡΟΝΟΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι μια σύγχρονη εταιρεία αφιερωμένη στην δημιουργία, την αισθητική, την παιδαγωγική και τον πολιτισμό.
Από το 2011 προσφέρουμε ό,τι πιο εξελιγμένο, φρέσκο και επαγγελματικό στο χώρο της εκπαιδευτικής βιωματικής εκπαίδευσης και οργάνωσης εκδηλώσεων και παραστάσεων τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.  
Μέσα από πολυετή, εξειδικευμένη ενασχόληση με το αντικείμενο αλλά
και γνήσια αγάπη για αυτό, δημιουργούμε και οργανώνουμε:
Οργάνωση & Παραγωγή θεατρικών και μουσικών παραστάσεων.
Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους.
Επιμορφωτικά σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού για ενήλικες.
Εκδηλώσεις για παιδιά με άξονα την ποιότητα.

Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε εξειδικευμένα προγράμματα και εκδηλώσεις σύγχρονης εκπαίδευσης καθώς και σωματικής άσκησης,  παρέχοντας σε παιδιά και ενήλικες συμμετέχοντες τη δυνατότητα:
Να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να διοχετεύσουν ευχάριστα το χρόνο τους
Να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις δυνατότητές τους
Να βελτιώσουν και προωθήσουν τις ιδέες, τις κλίσεις και τα ταλέντα τους
Να συνυπάρξουν αλληλεπιδρώντας δημιουργικά μεταξύ τους, καλλιεργώντας την κοινωνικότητά τους και τη συναισθηματική τους νοημοσύνη

Συνεργασίες
Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Συνεργαστήκαμε  τα τελευταία χρόνια με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης  (Υπηρέτης δύο αφεντάδων του Κ . Γκολντόνι, Όρνιθες του Αριστοφάνη, Υπάρχει και Φιλότιμο του Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου)και Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης ,Αγαμέμνων του Αισχύλου, στην  Οργάνωση σχεδιασμό και εκτέλεση περιοδείας σε όλα τα μεγάλα Φεστιβάλ της Ελλάδας και με το θεατρικό  Οργανισμό «Εποχή 20.06» του Βασίλη Παπαβασιλείου για να παρουσιάσουμε κατά παραγγελία του Δημοτικού Θεάτρου  Πειραιά το θεατρικό έργο του Κ. Γκολντόνι <<Καυγάδες στην Κιότζα>>, Οργάνωση-Διεύθυνση παραγωγής.

Σχολεία
Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη των σχολείων, έχοντας συνεργαστεί με επιτυχία μέχρι και σήμερα με τα περισσότερα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Αττικής σε μία σειρά από εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα και σχολικές εκδηλώσεις και ομάδες Θεατρικού Παιχνιδιού σε παιδιά και εφήβους.  

Καταστήματα-ιδιωτικές εταιρείες  
Επίσης σταθερά με μία πλειάδα από ιδιωτικές εταιρείες για την διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων κάθε μορφής (εορταστικές, εκπαιδευτικές, συνεδριακές περιστάσεις) καθώς και προωθητικών ενεργειών.
Μεμονωμένα άτομα – Ιδιώτες
Τέλος, συνεργαζόμαστε  με επαγγελματίες που αναζητούν επιμόρφωση, προσφέροντας εξειδικευμένα,  εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Οι συνεργασίες μας επίσης καλύπτουν και ένα σημαντικό αριθμό ιδιωτών , για λογαριασμό των οποίων αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και των πάρτυ τους.

Ταυτόχρονα, σε όσους αναζητούν ένα χώρο σωματικής άσκησης και χαλάρωσης παρέχουμε τη δυνατότητα σωστής εκγύμνασης από επαγγελματίες που ασχολούνται επισταμένα και προσωπικά με τον καθένα.
Το ανθρώπινο δυναμικό...

Έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας μία πλειάδα ειδικοτήτων όπως θεατροπαιδαγωγούς, ηθοποιούς, μουσικούς,  ζωγράφους, γυμναστές, χορευτές, νηπιαγωγούς και παιδοψυχολόγους.

Aνθρώπους που είναι σε θέση να εγγυηθούν απολύτως επαγγελματικό αποτέλεσμα αλλά και μεταφέρουν γνήσια αισθήματα χαράς σε κάθε συνάντηση.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου